2008. december 22., hétfő

Niskával poharazgatva

Túl egy vizsgákkal teli és nagyon erős Solarah fejlesztéssel megspékelt héten, amikor az átlagos alvásidőm öt óra alá szorult most kényelmesen hátradőlve, a szemembe beégett forráskód képét ignorálva írom ezt a postot.

Írom ezt a postot mert az első kiadott demo megérdemli, hogy időben meg legyen említve itt is. Ende kásakerülgetés, itt a link. Nézzétek meg, ízlelgessétek, s jelentsetek hibát ha találtok!

Nincs más hátra mint előre: köszönöm hát a csapat összes tagjának akik előre haladnak maguk előtt tolva a Solarah szekerét, s bár hozzám hasonló állapotban vannak, már folyik irc-n a tervezgetés és a demo tanulságainak levonása. Köszönöm az érdeklődőknek, fórumitáknak a jó meglátásaikat, ötleteiket és a végtelen türelmüket - remek érzés úgy dolgozni, hogy van aki várja a művet.

Azzal akartam zárni ezt a postot, hogy találkozunk a téli szünet után, egy hónap múlva. Mégsem így zárom mert biztos vagyok benne, a szünet alatt sem lesz tetszhalott a Solarah. Ezért ha mindenkinek megfelel, maradjunk annyiban, egy hét múlva ugyanitt. ;)

Nincsenek megjegyzések: